Więcej gastronomii i wyższy standard
Kibice chcą lepszej oferty gastronomicznej na stadionie. Klub wsłuchuje sie w te głosy i zapowiada uruchomienie dodatkowych punktów sprzedaży oraz poprawę ich jakości. Zmiany mają objąć zarówno liczbę stoisk, jak i standard obsługi.
Jak podkreśla dyrektor zarządzający klubu Rafał Dobrucki, to bezpośrednia odpowiedź na sygnały płynące z trybun.
„Na pewno będziemy chcieli uruchomić więcej punktów gastronomicznych, bo takie jest zapotrzebowanie. Wiemy, że tych punktów jest za mało i że standard całej infrastruktury gastronomicznej wymaga poprawy.”
Strefy dla rodzin i dzieci na stadionie
W planach są również udogodnienia dla najmłodszych kibiców. Klub chce stworzyć specjalną fan zonę dla dzieci.
„Chcemy uruchomić taką strefę dla dzieci, gdzie najmłodsi będą mogli spędzić czas. Mamy sporo pomysłów, które pozwolą uatrakcyjnić czas między wyścigami, bo wiemy, że te przerwy potrafią się przedłużać.”
Polecany artykuł: